TJENESTER

Nybygg

 Skal du bygge ny enebolig/tomannsbolig? Eller kanskje hytte? Vi i Frantzen Rør AS hjelper deg mer en gjerne med en fast pris på ditt prosjekt. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Oppussing av bad og våtrom

Går du med en drøm om å pusse opp badet? Vi bistår deg med å planlegge tegne/skissere en mulig løsning sammen med deg. Husk at det er gratis å spørre oss om råd og tips.

Vedlikehold og service

Har du vannlekkasje? Trenger du flere tappepunkt? Eller ønsker du bare å vedlikeholde rørsystemet ditt? Vi tar gjerne en gratis befaring for ditt prosjekt.

Vannbåren varme

Skal du legge nytt vannbårent system eller har du problemer med ditt eksisterende system? Da kan vi hjelpe deg med dette!

Varmepumper

Har du luft/vann varmepumpe eller væske/vann varmepumpe som trenger service? Eller er du kanskje på jakt etter en helt ny løsning for ditt anlegg. Vi har gode løsninger for ditt behov.

Varmtvannsbereder (VVB)

Trenger du ny varmtvannsbereder? Haster det å få inn ny tank? Frykt ikke, vi hjelper deg raskt! Vi har gode priser og bruker bare kvalitetsprodukter hos oss slik at du får det beste resultatet og et produkt som holder det det lover. 

Tette rør

Opplever du at vasken eller sluket "klukker" når vannet har rent unna? Det er ofte et tegn på at vasken begynner å bli tett. Da kan det være lurt å gjøre tiltak. Har du helt tette rør kan vi hjelpe deg i de fleste tilfeller. Klarer ikke vi å løse det har vi samarbeidspartnere som løser det om det trengs kraftigere utstyr.

Fryste rør

Har du mistanke om frosne rør? Enten det er et stort eller lite problem. Mange opplever at når de har pusset opp så fryser bare kaldtvannet til servanten på badet. Da kan vi hjelpe deg med tining av rørene dine. Ikke nøl med å ta kontakt.